Toppbild

Toppbild

lördag 3 februari 2018

Skyttiaden Regionsfinalen - #bästasällskapet

Idag har regionsfinalen Skyttiaden arrangerats av oss på Wendesbanan. Under dagen har 112 skyttar skjutit luftgevär i 7 olika skjutlag. Vi startare 09:00 och sista prisutdelningen avslutades ca 16:20.

Hela dagen har det flutit väldigt bra, många skyttar, föräldrar och ledare har skjutit och följ tävlingarna och dessutom har de kunnat mumsa på en helt suverän skyttetävlingsfika. eller vad sägs om att utbudet både innehåll, toast, grillade hamburgare och våfflor! Serveringsansvarig har varit Pernilla och sedan har ett stort team hjälpt henne under hela dagen. Bra jobbat!

Micke har varit skjutledare och Thomas har skött datorn. Per hade hand om prisutdelningen och social media och sedan har Sven varit fotograf.

Under dagen har vi haft 6 skyttar som har tävlat. det gick så här:
Niclas, 420.5. 5:a i klass L15Si och direktkvalificerad till riksfinalen! Grattis Niclas!
Linus, 420.0 och blev 11:a i L13Si
Noel, 383.3 och blev 9:a i klass L13stå
Maja, 403.2 och blev 6:a i L15stå
Viktor, 402.4 och blev 7:a i L15stå
Johanna, 384.6 och blev 12:a i L21

Niclas direkt till final och sedan får vi se om några fler kan gå vidare på resultatplatserna....vi kan ju alltid hoppas. Vi får reda på det om några dagar.

Hela dagen har gått mycket bra och jag tror verkligen skyttarna har trivts. Vi har alla gjort en kanoninsats under hela dagen (och alla dagarna före med att få både skyttepaviljong och skjuthall iordning). Stort TACK för era insatser!


















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar